Lirik Lagu Aishiteru – Zivilia

Lirik Lagu Aishiteru – Zivilia Band

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu

Sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berpikir cari penggantimu
Saat kau jauh di sana

[*]
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku

[**]
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu ku curiga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan

Saat kau jauh di sana rasa cemburu
Merasuk ke dalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Ulang [*][**]

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
Oo.. uoo.. lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai di sini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Ku mohon kau kembali

Kimita tuokukitemo
Kiminoi shuaguaratala
Shiniteruyo shiniteruyo

Ulang [*][**]

Wo wo wo.. a a ai aishiteru

Alexis & Martin Pomade

An exclusive pomade brand from Malaysia. Pomade untuk rambut kering, kerinting, kusam dan kasar. Follow IG @alexisandmartin untuk info.

View more posts from this author
102 comments on “Lirik Lagu Aishiteru – Zivilia
  1. ain

    agu ni sgt sdh wat aq sbb ,,, entah la tpi yg ptg lsgu ni mmg best ,,,

    I LOVE THIS SONG,,so much

     
  2. suzanna

    syoknya lagu ni Cinta Melodi pun syok jua…………
    i love this song very much…:-}

     
  3. masya

    @dayang zulaikha natasya, mungkin penyanyi nye xlrat kottt…dh pnat..but!! I tetp akan trus mndengar lagu nieeee..

     
  4. iQa cLeo

    walau raga kita terpisah jauh namun hati kita slalu dekat.. Bila kau rindu pejamkan matamu dan kau rasakan a a a aku..

     
  5. chenta_tieykah

    bes gilew lgu nieyh !nic arH ..ciNta melOdy bez giLew !lgU nieyh kaLu iTew hyaTi maksOd dya msTi feeling gilew !aq sygs dya saNad..muaxx !aishiteru..saranghae !

     
  6. aish

    dulu,masa tahun 1996… aq da taw perkataan aishiteru ni… then aq akan pakai nickname aish, singkatan dr aishiteru…x sangka lak muncul lagu ni… hehehhehe leh tuju kt aq la lagu ni… suka3…. he3…..

     
  7. nilamsari hazlan

    best giler lagu nie sbab lagu nie, satu cerita yg pnah berlaku dlm hdp …

     
  8. balqis

    smlm odw g mkn dgr lagu nie kat radio ape tak tahu.. best sgt. terus pg nie search inet cari lirik…

     
  9. love aishiteru

    wah skang aisyiteru da famous la bebudak pon da hapal da lgu ney….. terbaek doh lahu ney ….mmg terbaek wok ……aishiteru te best ‘n’ best song …..congratulation to ZIVILIA BAND ….LUCK ya ZIVILIA BAND….lagu ney best glew, SUMPAH x tpu ….please trus me !!!

     
  10. izzati hidayah

    i love aishiteru coz ermmmm…..x tahu la nak ckp mcm mn tapi lagu nyer tetap best , mantop

     
  11. Lyrissa Angelyn

    I like thz s0ng very2 much..i dedicated thz s0ng 2 my special s0me1 in my heart.

     
  12. juliana natasha

    saya suka sebb die best sangat tu kalau vidio plk die tunjuk cm mane kesah die saya suke

     
  13. ana suhana bt md rashid

    suami sya teramat meminati lagu ni….tapi mmg betul lagu ni mmg sedap utk didgr….

     
  14. ana suhana bt md rashid

    khas utk suami tersayang,MOHD HAFIS BIN MOHD FAUZI…LOVE U Mmmphhmuuaahhhh…..

     
  15. Pingback: Aishiteru Band

  16. Nur fazira

    @nazzal smile, he la mmg best pon jom spa nk pi…..
    Bgitau kt sye tauuuu……..????!!!!!!

     
  17. kirito

    lirik lagu ni yg part romaji tu ada kesilapan ejaan dalam romaji sebenar. minta admin betulkan segera kerana bunyi terlalu kelakar apabila dinyanyikan….hahahahaha

     
  18. vya

    lirik jepangnya sepertinya kurang tepat… di jepang ga ada L loh… adanya R.. dan, “kimi ta” partikel ta ,,, hmm saya belum pernah menemukan partikel itu di pola kalimat bahasa jepang… tolong dicek lagi… ^^

     
  19. vya

    ini… insya Allah benar ^^

    “Kimi ga tooku ni itte mo..
    Kimi no omoi ga tsunagaru kara..
    shinjitteruyo…shinjitteruyo…………”

     

Leave a Reply

Your email address will not be published.