Lirik Lagu Terima Kasih Cikgu – Najwa Latif feat Upin Ipin

Lirik Lagu Terima Kasih Cikgu – Najwa Latif feat Upin Ipin

Tulus setiamu cikgu telah mengajar kami
Membekalkan ilmu untuk masa depan
Dari ABCDE 12 dan 3 hingga aku tahu baca dan kira

Tak terhingga pengorbananmu
Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasih pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarku
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Kaulah pelita hidup bagi kami semua
Menuju jalan ke arah yang benar
Penuh ikhlas dan tulus membimbing dan mengajar
Untuk memastikan kami berjaya

Tak terhingga pengorbanan mu
Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasih pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarku
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Tak terhingga pengorbanan mu
Hingga aku besar kan ku ingat selalu

Terima kasi pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajar ku
Terima kasih ku kepada mu cikgu

Terima kasih pada mu cikgu
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajar ku
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Terima kasih pada mu cikgu (terima kasih cikgu)
Jasa mu akan ku kenang selalu
Tak pernah lelah tunjuk ajarku (terima kasih cikgu)
Terima kasih ku kepada mu cikgu
Terima kasih cikgu

Alexis & Martin Pomade

An exclusive pomade brand from Malaysia. Pomade untuk rambut kering, kerinting, kusam dan kasar. Follow IG @alexisandmartin untuk info.

View more posts from this author
142 thoughts on “Lirik Lagu Terima Kasih Cikgu – Najwa Latif feat Upin Ipin
  1. Najwa Qistina

    best nyer lagu ni.baru hari ini je dah 133 kali aku kira jumlah yang aku dengar.best nyer lagu ni.campur yang baru aku sebelum aku bukak lirik ni.aku berusaha cari lirik nyer.so,sekarang jumlah yang aku baca dah 200 lah.wah!!!bangga nyer aku!!!!yeyeyeyeyeyeyeyeyeyey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     
  2. Najwa Qistina

    eh silap lak.kan nyer jumlah yang aku baca 200.jumlah yang aku dengar dah 200.bangga nyer aku.yeyeyeyeyeyyeye!!!!!!!

     
  3. icah liput

    @Najwa Qistina,ape yang lak yang baca,orang yang dengar la,ape lah najwa qistina ni

     
  4. Najwa Qistina

    best nyer lagu ni….yeyeyeyeyey…….kakakakaka………..okokokokokokkokokokokoko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     
  5. khairi hafizi

    emmm…sikit tak best kowt comel giler lagu nih…memang best dengar lagu nih yeyeyeye

     
  6. Nur Farhah Alya

    best nya lagu nih najwa nyanyi best la upin dan ipin nyanyi pun kalau best tam best lagi mantab la tapi saya rasa lagu nih bagus di nyanyikan pada hari guru nati 2013 masa hari guru saya nak nyanyi nih la hehehe harap harap lagu mangkin lama mangkin terkenallah hehehe

     
  7. afifah adriana

    hahahaa best jugak lgu nie kann..,x der lgu laen ker slain lgu nie sya nk cri lgu untuk persembahan nnty

     
  8. E-hah E-da

    best la lagu nim ,, menyentuh jiwa aq je ,,, mmg terbaeq lh ,,, like this s0ng,, lgu nim b0leh jdikn pengjrn wat member at sklh semua ,, s0 g000oo000dd ,, hahaha 🙂

     
  9. jessy rina anak isa

    😀 3:D
    Kita Haruslah Menderngar Cakap Cikgu Supaya Kita Ramai Kawan

    Ayat Nilai Murni

    Berusaha
    Bertanggungjawab
    Hormati – Menghormati
    Patuh Arahan
    Sayang-Menyayang
    Baik Hati
    Prihatin
    Bijak
    Pandai
    Cerdik
    Meyokong Rakan Sekelas
    siapa pandai teka lah lagi ?

    Saya berlajar dari guru saya bernama Nitaudin

    😀 Name Kawan Saya
    adelah

    Nisha
    Aqilah
    Sofia
    Stephaniee
    Pooja
    Nurin
    Ros Tania
    Hannie
    Narinder
    Amieza
    Haikal Fitri
    Musyrif
    Aiman Bari
    Aiman Amali
    Aiman Redza
    Danny
    Hem
    Nasrul
    Aidil Luqman

    Kami Adalah Dari Kelas
    5Harmoni

    Selamat Hari Guru

    name cikgu ynag ajr saya adelah

    Nitaudin
    Prema Fidaus
    Wan
    Selamat Hari Guru.

     
  10. nor atikah

    best lah lagu terima kasih cikgu najwa latif
    saya suka dengar lagu ni waktu hari guru tahun 3 sekolah saya buat persembahan lagu ni lah sebab sedap lagu ni tau

     
  11. wani abu bakar

    saaaaaaaaaangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat besttttttttttttttt gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa best best best best gillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…………………..

     
  12. elyna liana

    lagu terima kasih cikgu memeng mantap bagi cikgu yg tersayang. I LOPZ YOU NAJWA AND UPIN DAN IPIN, Saya suka sangat lagu ini sukkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa saannggaatt………..

     
  13. wan nur damia

    lagu ini sesuai pada hari guru.
    pada hari guru saya mmng nk nyanyi lagu ini tpi sdh da orang lain nyanyi.
    saya suka lagu ini
    ” TERIMA KASIH ” cikgu/guru
    Hmm…betul…betul…betul..
    😀 🙂 ha…ha…ha..
    bestnyer lagu ini i like

     
  14. aliff

    selamat hari guru buat guru2 di malaysia dan diluar negara .selamat hari guru untuk guru2 di smk hillcrast

     
  15. Nur Amelia Syameen

    Syameen reply:
    6 june, 2014 at 2:46 clock
    Saya nak ucapkan selamat hari guru pada seluruh warga sekolah. Saya mahu mengucapkan terima kasih kepada semua guru yang telah mengajar saya.

     
  16. khairunisah muris

    lagu itu mengigatkan kita pda pngrbnan seorang gru pda murid mrd y….??
    Guru itu adlh plita kita d sklh..
    Jdi jangan sia sia kan pengrbanan gru kpda kta..
    Tlng di

     
  17. Mandah

    :3 Seharushys dikssuh link Download mp3 nya >< Req lagu upin ipin bangau oh bangau + download mp3 😀

     
  18. henny

    Aku suka lagu ini karna lagu ini berjasa pada guru dan orang tua kita harus contoh kan sifat upin dan ipin yag baik

     
  19. nurien ayang

    Tahun ni ary guru dh nx dkt agy bape mngu je nx amik agu ni ar best giler ar…..

     
  20. zariesya

    best nye lg ni…spe syg cikgu die confirm die nynyi lg ni kn… love my teacher.

     
  21. song hyo mi

    Bila kita dengar jer lagu ni,
    mesti teringat apa yang kita dah buat salah
    dekat cikgu yang tersayang….

     
  22. Nur fazira

    @azril, ye laaaaaa sye suka lagu ni jom karoke nk tk ……
    #UpIn&IpIn BeTuL 3#hihihihihi……

     
  23. Nur fazira

    @Atika Helmi, best la lagu ni jom pi alorstar karoke jom…….^ ^jom laaaa…^_^???!!!

     
  24. Anonymous

    @aliff, i am Nur fazira umur bpe…..
    #Best la lagu ni sye slalu tonton upin&ipin….

     
  25. nur saadah

    Assalamualaikum… Alif saya saadah awk dh ada girlfriend ke. Lw blm sya pn blm. Umur brp ek<3<3…:-):-):-) ;-);-);-) :-P:-P:-P

     
  26. nur saadah

    @ anonymous alif milik aq
    Alif i love you soo much lepas i look comen u. I terus jatuh hti jngn lukakan hti i

     
  27. khalisa nadia

    Best betulllllll kenapa korang semua ni ke lain pula saya sekolah di kl saye kenal aliff tapi saye tak de pon aty ngan die

     
  28. nur imani syamimie

    Selamat hari guru …. Kerana enkau lah yg mengajar kami hingga pandia … Terima kasih cikgu …

     
  29. nur liwani syamimie

    SELAMAT HARI GURU … Yg selalu tunjuk ajar ku … Jasa cikgu aku ingin selalu …. Selamat hari cikgu di sekolah kebangsaan sri melor .. Dan smkm … Kelantan …. I LOVE YOU !!!!!!

     
  30. nur imani syamimie

    SELAMAT HARI GURU … Yg selalu tunjuk ajar ku … Jasa cikgu aku ingin selalu …. Selamat hari cikgu di sekolah kebangsaan sri melor .. Dan smkm … Kelantan …. I LOVE YOU !!!!!!

     
  31. Mr.Fariq(Awesome)

    aku baru bukak lagu ni,tk tau nk nyanyi macam mana.Boleh tolong tk.Pleassssssssssssss……….

     
  32. nabila comel

    hmm ..betul tu akak miza pon suka sangat lagu ni …memang mengingatkan…..kat cikgu ..cikgu kan …hmm bestnyer la…klah bye …good night..semua …

     

Leave a Reply

Your email address will not be published.