Senarai Lagu Baru 2013

Senarai Lagu Baru 2013

Tahun 2012 dah pun melabuhkan tirainya. Jadi saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat tahun baru 2013 buat semua pembaca.

Seperti tahun sebelumnya, saya akan update lagu-lagu baru untuk tahun 2013. Jadi bolehlah anda mencari lagu-lagu kesukaan anda mengikut kategori di bawah:

1. Lagu Melayu
2. Lagu Indonesia
3. Lagu English

Sekiranya anda ada sebarang permintaan atau cadangan untuk lirik lagu, boleh tinggalkan komen di bawah. 🙂

Lirik Lagu Popular

i Lirik Lagu

Koleksi lirik lagu Malaysia, Indonesia dan antarabangsa yang terbaru dan popular masa kini.

View more posts from this author
129 comments on “Senarai Lagu Baru 2013
  1. ustaz ipin

    boleh tolong tak ? lagu baru melayu yg rentak heppy2 aje mcm lgu doremon yg pompan nyanyi tu xde ke?
    lirik nye lbh kurang mcm ni..

    “aku merajuk dia cpt pujuk , kita pg tgk wayang .. “

     
  2. jujue

    tlg crikan sye tjuk lagu niy.. ” ooh owh..make me love you…oh oh one more time.. ” lbih kurag gtu la bunyi nye..tp rancak..

     
  3. azrul...

    boleh tolong tak..berikan saya tajuk lagu yg ada liriknya mcm ni

    123 berpimpingan tangan didepan kotaraya.
    xxxxxxxxx

    lagu lelaki yg nyanyi.

     
  4. Ballack13

    Ape name lagu yg “sayang jangan marah ku”.ade yg dlm bahasa china pun ade tapi saya nk tahu name dlm bahasa melayu ape?terima kasi la.

     
  5. apryl5200

    apa tajuk lagu yg lirik nya ada mcm ni “dia lebih muda memang lebih muda”.. mcm rancak sikit..

     
  6. muhd azamudin

    Bleh tlng crikn tjuk lgu & pnyanyi nye skli? Lirik lgu tu brbunyi ‘kehilanganmu sungguh berat bagiku’. Lgu ni slalu dmainkn d radio suria fm.

     
  7. ina

    lagu pe ek ni…’oh tuhan tolong lah aku hapuskan rasa cintaku aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia’

     
  8. mira

    ”jikaku bisikkan kepadamu , betapa batapa berat cintaku ,, dapatkah kau merimaku ,, lihat terakhir wajahmu”…

    ni lagu ape ?? cm baru lg sbb baru berape kali dengar kt radio .. 🙂

     
  9. dowh

    lagu ap, dier lari, jerit2 tinggi banyak, lbey kurang “oh tuhan aku hanya inin kau bahagia”

     
  10. rossiey eiyta

    Blh tlog x…sy nk lagu ni…sy xtw tjuk pe…sejujrnya ku x bisa..hidup tanpa ada kamu aku gila

     
  11. jue

    sye tgah cari lgu ni.. lgu duet, suara pompuan iras2 suara stacy.. llaki plak iras2 suara tomok,, lirik dia mcam ni.. “tiada hidupku.. tanpa bersamamu” tolong plzzz..

     
  12. Asyikin

    Sy sdg mncari lagu indoo .. Tak silap saya – Lagu dia bermula mcm nii . ” Aku suka diaa .. Tapi ku tak tahu untuk , bilang kepadanya .. ……

     
  13. ziezzan

    tolong carikan saya lagu yg ade lirik mcm ni.. “cinta kita melukiskan sejarah” .. ade tak ? best sgt!

     
  14. jay

    Ape tajuk lgu nie ye..berapa lamakah harusku nanti,berapa lamakah harus ku beri,kasih ku bagaikan.corus die camni.”inikah ertinya kasih sayangmu,setelah segala ku beri padamu” please bgtu k.

     
  15. Nisa Zack

    boleh tolong x bgtau tajuk lagu ost utk drama CINTA HERO MALAYA. Drama tu lakonan scha kat astro warna. Pleaseee and TQ 🙂

     
  16. ika

    Ape ek tajuk lgu n sape penyanyi ni, terima kasih atas segalanya,yg telah kau beri amat ku hargai.

     
  17. missdolce

    apa tajuk untuk lagu inggeriss yang bunyi nyee lebih kurang cenggini “i’m gonna had some check but my thousand billion in my pocket ……” lebih kurang gituu lha .. lagu dia rancak2 sikit . tolong yee .. plishh !! ^_^

     
  18. wada

    sy nk cri lagu, tp xtau tajuk…lagu die lbh kurang cm ni, kurindu i miss you, bila kau jauh aku menunggumu, ku janji ku cinta, ku janji ku setia..bersama denganmu selamanya

     
  19. NaOLieY

    Lagu pe ek yg ad lirik, “ku tetap menunggumu”
    Lagu ni lelaki yg nyanyi..

    Dh try search, ad rossa & Hadi Mirza.. tp dh dgr versi hadi nyer lain…
    lagu tu ad jd lagu tema drama siri melayu kt tv3 tp x ingat tajuk…

     
  20. YaNa hAshIm

    ader x lagu ” kasih,kasih semakin kasih ,, cinta,cinta semakin cita’.. liriknye lbih kurng cm2.. lagu indonesia x clap.. lagu ape 2 erk ??

     
  21. Zaidi

    Tak jumpe lah satu lagu tu, rimas gile dok cari…

    Ada laki & perempuan yang menyanyi pas tu diye punye rentak macam lagu indie.

    Lirik tak ingat sangat tapi rasanye mcm ada “jangan kau tinggalkan aku yang tak tahu mendekatimu”… tak tahu betul ke tak… tlg jap kawan-kawan!

     
  22. zul

    apee tajuk duet permpuan n laki lirik last nye “dalam pada ku gembira,kadang kala sedih juga..macam tu la lirik last nye..

     
  23. kartini bt ahmad hanafi

    Apa nama lagu melayu yg rancak2 macam rentak korea sikit n ada campur english.

     
  24. me

    Ape ye tajuk lgu neh. .lrik nye lbh kurang ‘bcuti di paris bagai di kuala perlis. .slalu klua kt suria fm mlm2. ,plz

     
  25. kompiuss

    ada lagu Rap melayu baru. lagu keTuhanan. lirik dia ala-ala “Ya Allah, Ya Allah< ampuni segala dosaku yang lalu.." Nak tahu tajuk n penyanyi

     
  26. Nana

    tolong saya, nak tau tajuk2 lagu dalam iklan promo untuk program baru ‘The Band’ kat astro tu… tak silap ada 2-3 lagu malay + english dlm iklan tu..

     
  27. chaca

    Please help me .
    Tolong cari kan lagu ni tajuk ape . Selalu kuar kat iklan astro citra .
    Ade org naik basikal tua ala2 60an .
    “Gembiranya dalam hati , gembiranya x terkira dalam hati”
    Help me :'(

     
  28. lykha

    sudah tiba masanya ku harus berdiri tanpamu……..bila aku sudah tiada baru kau merasai
    bagaimana rasanya kehilangan..

     
  29. damak

    Dah lama dok cari satu lagu ni.. xtau tuan page tau ke x.. dlu slalu dgr dkt radio era.. lagu catchy.. penyanyi lelaki, kat hujung lagu ad perempuan nyanyi lirik yg sama.. lebih kurg cmni lirik dia, kalau x salah la..

    Ku inginkan mu sebagai ratu, sebagai ratu dihatiku..

     
  30. syika

    @suka lagu ni, haaaa cari lagu nih jgakk !! puas google! sdap ah lagu tuh~~ dah kua kat radio… tp xderk kat tenet. pe cita??

     
  31. paeh

    Lagu yang baru kwar kat radio yg hasbi rabbi jallallah maa fi qalbi qhairullah……yang sora pompuan comel2 uh tajuk pa….?

     
  32. zanariah

    Tolong…tengah cari lirik lagu yang ada bait ni ‘jauh ku berharap kembali kau padaku akhiri penantianku jauh ku menunggu biar ketahuanmu di siniku menunggu

     
  33. Anonymous

    SAPA TAU LAGU NI.. LIRIK ” HINGGA KE HUJUNG DUNIA INI PASRI ADA SUKA DAN DUKA… PLZ SHARE…

     
  34. Azmin

    Siapa tahu lagu nasyid modern minggu lepas ada dengar kat radio sinar. Penyanyi berkumpulan..lagu nasyid modern.. dalam lagu tu ada lirik hasbirabbi jallallah dan juga tubna ilallah warojakna ilallah..seterusnya

     
  35. itik bakar

    nak tanya. sapa2 tau lagu drama Melayu tahun 2000s yg penyanyinya perempuan. lirik dia bunyi mcm “Tak ada yang lebih baik darimu.Aku ada kamu……. Ku milikmu seorang, sayang”

     
  36. AstroCitra

    Nak tanya, apa ek Lagu iklan bollywood september 2016 dekat astro citra? Lyrics dia lebih kurang “i want you baby cause you my hardcore….”

     

Leave a Reply

Your email address will not be published.