Senarai Lagu Baru 2017

Senarai Lagu Baru 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih kerana setia bersama kami di i Lirik Lagu. Sempena tahun baru 2017, saya akan kongsikan lirik lagu baru sepanjang tahun ini. Boleh klik link di bawah mengikut kategori:

1. Lagu Melayu
2. Lagu Indonesia
3. Lagu English

Anda dinasihatkan untuk “Search” dahulu lirik lagu yang diinginkan. Sekiranya tiada lirik tersebut, boleh tinggalkan komen di bawah dan kami akan cuba dapatkannya.

Lirik Lagu Popular

i Lirik Lagu

Koleksi lirik lagu Malaysia, Indonesia dan antarabangsa yang terbaru dan popular masa kini.

View more posts from this author
78 comments on “Senarai Lagu Baru 2017
  1. Mohd Amir

    saya nak pilih lagu dari Harz Zakri – Yang Tak Pasti. Saya tahu lagu tu dari youtube.

    terima kasih.

     
  2. MOHD ALIF NAJMI BIN AKRUL AZLIE

    Saya nak cari tajuk lagu sungguh sungguh ku sayang padamu tapi tak tahu tajuk.please.

     
  3. Nur Nadirah

    Nak lagu mira filzah&alif aziz (sandar padaku) Sufian Suhaimi (harus aku) Ara (warkah untukmu)

     
  4. Ara

    Saya nak lagu dalam drama papa ricky yg saya xpasti tajuknya.tpii lg tu bunyi mcm ni..“Mencintai aku tertanya,andainya diriku tanpa kamu”

     
  5. Sumayyah

    Lagu baru-baru x ade ke macam puasa yang yok, hari raya=achey, despacito versi melayu.

     
  6. best business internet

    My partner and I stumbled over here different web address and thought I may
    as well check things out. I like what I see so now i am following you.
    Look forward to looking over your web page yet again.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published.